Tutustu asiakkaisiimme ja kysy ratkaisua oman arkesi parantamiseen

Opitut taidot, parantunut arki ja luottamus, jonka rakennat omassa työyhteisössä, voivat muuttaa koko työuran suuntaa. Kuuntele asiakkaitamme ja aseta omat tavoitteesi. Me autamme sinua niiden saavuttamisessa.

Ota yhteyttä nyt!

Työssäni kohtaan ihmisiä kahdestaan ja kasvokkain. Tietämättä tarkemmin arvelin, että tämä koulutus antaisi uusia eväitä näihin kohtaamisiin. Koulutuskokonaisuudesta olenkin saanut uusia näkökulmia, kuinka palvella yksittäisiä ihmisiä heidän pyrkimyksissään tavoitella jotakin (työ)elämässään.
Mikko Loikkanen ekonomi Moimilo Oy
image description
Lue lisää
Uskon, että kuuntelen ja kuulen keskustelukumppanejani eri tavalla nykyisin. Koen myös tärkeäksi sen, ettei minulla ole enää kiire jakamaan neuvojani tai mielipiteitäni, vaan että vastapuoli voisi hyötyä enemmän siitä, että kysyn häneltä sen sijaan voimallisia kysymyksiä. Kuunteleminen ja kysymysten esittäminen on avannut minulle ihan uuden maailman ajattelun laadun kehittämisessä.
Heidi Tuohimaa-Niemelä Työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö Työeläkeyhtiö Elo
image description
Lue lisää
Keskeisin johtamistyöhön saamani oppi oli rakentava tapa avoimempaan keskusteluun ja organisaation positiiviseen haastamiseen. Koen voivani koulutuksen avulla aikaansaada yhä vastuullisempaa toimintaa työyhteisössäni.
InSys-koulutuksen osallistuja Talous- ja hallintojohtaja
Lue lisää
Systeeminen fasillitointi on vastuunottamista muutoksesta pitkäjänteisesti. Se ei päästä osallistujiaan helpolla. Ja juuri tämä on kokonaisuuden hienous; se tarjoaa keinoja ajatella ja tunnistaa ratkaistavia asioita yhdessä moniulotteisesti. Systeeminen fasilitointi vahvistaa kykyä rakentaa ymmärrystä ihmisten välille.
Fasilitoinnin velho-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Tuppurainen on omien sanojensa mukaan saanut otettua pieniä ensiaskeleita kohti coachaavaa otetta. Tärkeää hänelle on ollut se, että innostus valmentamista, coachaamista ja systeemistä otetta kohti on löytynyt. Tuppuraisen mukaan koulutus oli erittäin opettavainen matka siihen, miten esimies pystyy valmentamalla vaikuttamaan ja tuottamaan ahaa-elämyksiä.
Heli Tuppurainen Myyntijohtaja VWR
image description
Lue lisää
Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.
HENRIKA AAPRO KEHITTÄMISASIANTUNTIJA EVIRA
image description
Lue lisää
Systeeminen Business Coaching koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.
Elina Heliö Henkilöstöjohtaja Orion Oyj
image description
Lue lisää
Opin ymmärtämään, mikä saa meidät tekemään asioita ja päätöksiä omassa elämässämme. Mitä tukea ja apua tarvitsemme tällä matkalla. Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan.
Maarit Parkkola HR Manager Esperi
image description
Lue lisää
Parasta koulutuksessa oli aito ja kokonaisvaltainen oppimiskokemus. InSys®-koulutus meni ihon alle ja henkilökohtaiseksi, joka syntyi omien kehittämisalueitten ja vahvuuksien tunnistamisesta ja syväluotaavasta itseanalyysista.
Milla Suominen Henkilöstöpäällikkö Kekkilä
image description
Lue lisää
Koulutus jätti vahvan muistijäljen osallistujiin. Intensiivinen ryhmäkokemus sekä kokemus omien vaikuttamistaitojen keskeneräisyydestä ja toisaalta kehittymismahdollisuudesta muistuttivat osallistujia sitä, miten tärkeää on lähteä saman tien harjoittelemaan saatuja oppeja omassa arjessaan
Riikka Lammintausta-Mäkelä, Annie Laukkanen, Ari Hyyryläinen
image description
Lue lisää
InSys®-koulutus oli pysähdyttävä kokemus. Olen urallani työskennellyt paljon ryhmissä ja toiminut aikuiskouluttajan, mutta Coaching Housen kouluttajien käyttämät työtavat olivat uusia ja minulle osittain myös vaikeita.
Juha Heino Yhtymäjohtaja Fshky
image description
Lue lisää
Olin jo pitkään etsinyt koulutusta, jossa voisin vahvistaa omaa arvopohjaani ja joka sopisi omille arvoilleni. Löydettyäni Coaching Housen InSys®-koulutuksen tiesin löytäneeni sen oikean juuri minulle.
Ann-Louise Strengell Utvecklingskoordinator Optima
image description
Lue lisää