Tutustu asiakkaisiimme ja kysy ratkaisua oman arkesi parantamiseen

Opitut taidot, parantunut arki ja luottamus, jonka rakennat omassa työyhteisössä, voivat muuttaa koko työuran suuntaa. Kuuntele asiakkaitamme ja aseta omat tavoitteesi. Me autamme sinua niiden saavuttamisessa.

Klikkaa alta osallistujien kokemuksia koulutuskohtaisesti!

Businesscoachingin perustaidot-koulutuksesta sain ennenkaikkea rohkeutta hyödyntää valmentavaa otetta omaan arkeeni. Lisäksi sain ohjelman kautta välineitä kehittää koko talomme esimiestyötä, joka on keskeisellä sijalla omassa HR työssäni.
Heidi Räsänen HR-johtaja Plan International
Lue lisää
Ennen Systemic Business Coach-koulutusta olin törmännyt monesti coachingiin ja coaching-malleihin. Jokin siinä hämäsi, ei tämä voi olla näin yksinkertaista! Tässä koulutuksessa oli erityistä se, ettei katsota pelkästään coachattavaa eli yksilöä, eihän yksilö voi muuttua eikä muuttaa asioita irrallaan siitä ympäristöstä, jossa hän toimii!
Minna Valonen HR, muutosjohtaja Keskisuomalainen Oyj
image description
Lue lisää
Parasta Innostava fasilitaattori-koulutuksessa oli yhteinen ja oma sisäinen reflektointi. Nyt lähden uusin ”konstein” kohtaamaan fasilitointia ja sen oppimista. Kouluttaja Marjut oli todella läsnäoleva ja sitoutunut ryhmään. 
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Innostava fasilitaattori-koulutuksen parasta antia oli pääni ”sekoittaminen”. Jouduin käynnistämään uusia ajatuksia ja ideoita fasilitoinnista.
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Innostava fasilitaattori-koulutus oli onnistunut. Parasta oli uusien asioiden oppiminen ja uusien ajattelumallien ja näkökulmien sekä toimintatapojen havainnollistaminen. Moni asia vahvisti omaa fasilitaattori-osaamista, kun pääsin syvällisesti käsittelemään tiettyjä teemoja.
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Innostava fasilitaattori koulutuksesta jäi mieleen tietous fasilitoinnista sekä monet käytännön vinkit. Ymmärsin valmistelun tärkeyden, pysähtymisen oivalluksen ja tekemisen tarkkailun.
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Fasilitoinnin välineitä voin hyödyntää mm. kokouksissa ja workshopeissa!
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Vaikka olen ollut useissa fasilitointikoulutuksissa, sain silti uutta tästä!
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Fasilitointi on sekä taitoa että tunnetta. On tosi tärkeää muistaa, että fasilitaattorin on oltava intensiivisesti läsnä ja huolehdittava työskentelyn etenemisestä. Hänen on kyettävä aistimaan, miten ryhmä keskustelee, kuunnella ja kuulla, milloin on aika pysähtyä jonkin asian äärelle ja milloin taas aika siirtyä eteenpäin. Tätä kaikkea olemme opetelleet Innostava fasilitaattori-koulutuksessa.
Maire Kokko HRD Manager Opetushallitus
image description
Lue lisää
Työssäni kohtaan ihmisiä kahdestaan ja kasvokkain. Tietämättä tarkemmin arvelin, että tämä koulutus antaisi uusia eväitä näihin kohtaamisiin. Koulutuskokonaisuudesta olenkin saanut uusia näkökulmia, kuinka palvella yksittäisiä ihmisiä heidän pyrkimyksissään tavoitella jotakin (työ)elämässään.
Mikko Loikkanen ekonomi Moimilo Oy
image description
Lue lisää
Uskon, että kuuntelen ja kuulen keskustelukumppanejani eri tavalla nykyisin. Koen myös tärkeäksi sen, ettei minulla ole enää kiire jakamaan neuvojani tai mielipiteitäni, vaan että vastapuoli voisi hyötyä enemmän siitä, että kysyn häneltä sen sijaan voimallisia kysymyksiä. Kuunteleminen ja kysymysten esittäminen on avannut minulle ihan uuden maailman ajattelun laadun kehittämisessä.
Heidi Tuohimaa-Niemelä Työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö Työeläkeyhtiö Elo
image description
Lue lisää
Keskeisin johtamistyöhön saamani oppi oli rakentava tapa avoimempaan keskusteluun ja organisaation positiiviseen haastamiseen. Koen voivani koulutuksen avulla aikaansaada yhä vastuullisempaa toimintaa työyhteisössäni.
InSys-koulutuksen osallistuja Talous- ja hallintojohtaja
Lue lisää