Coaching Housen toimitusjohtajasta Suomen ensimmäinen ICF-assessori

Coaching House​​​​​​​

Coaching Housen toimitusjohtaja Vesa Ristikangas valittiin aiemmin keväällä ensimmäisenä suomalaisena International Coaching Federationin (ICF:n) PCC-tason coach-kandidaattien assessorikoulutukseen. Ristikangas läpäisi koulutuksen ja on nyt uunituore PCC-assessori. Hän on samalla ensimmäinen suomalainen uudistetun assessointijärjestelmän mukainen arvioija.

Suomen coaching-kentän tulevaisuus valoisa

Ristikankaan assessori-sertifioinnin myötä Suomessa ollaan lähempänä sitä mahdollisuutta, että tulevaisuudessa coachit pystyisivät sertifioitumaan PCC-tason ammatticoacheiksi myös suomen kielellä.

Onneksi olkoon hienosta saavutuksesta Vesa!

Osallistujiemme kommentteja koulutuksista
Systeeminen koulutus antoi hyviä työkaluja organisaation lainalaisuuksien ymmärtämiseen. Keskustelut ja käytännön harjoitukset olivat parhaita.
Kirsi Matero Henkilöstöjohtaja Lassila & Tikanoja
image description
Lue lisää
Osallistuminen InSys®-koulutukseen oli erittäin voimaannuttava kokemus. Se aikaansai itsessäni välittömästi uudenlaisen tavan hahmottaa ympäristöä ja vahvisti näkemystäni kokonaisuuden ja sen osien vuorovaikutussuhteiden ymmärtämisen tärkeydestä.
Maarit Hildén HR Johtaja Evira
image description
Lue lisää
Lataa laadukkaita materiaaleja
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
Tutustu kansainvälisiin ja kotimaisiin huippukouluttajiimme
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Executive Coach & Trainer Tutustu
EXECUTIVE COACH & TRAINER Tutustu
Managing Director, Executive Coach & Trainer Tutustu