ch top

Tervetuloa coachingin uuteen aikakauteen!

Coaching House:n tarina on saanut alkunsa tarpeesta, joka on syntynyt havainnoistamme organisaatioiden arjesta:

Yksilöillä (esimiehet, HR, muutosagentit) on halu vaikuttaa ja muuttaa organisaation toimintaa sekä yksilöiden ja ryhmien käyttäytymistä. Keinovalikoima muutosten tekemiseen on sen sijaan varsin ohut ja koetellut keinot johtavat helposti ennakoitaviin haasteisiin.

Organisaatiot tarvitsevat kasvavassa määrin sisäistä kyvykkyyttä saavuttaakseen tulosta ja osatakseen ymmärtää monimutkaisia syy- ja seuraussuhteita. Vanhat lääkkeet eivät enää tepsi.

Tulevaisuuden menestystarinoiden rakentamiseen tarvitaan uusia lähestymistapoja ja sen myötä erilaisia kompetensseja. Erityisesti tarvitaan osaamista kokonaisuuksista eli systeemeistä!

Tarvitsemme suunnannäyttäjiä, jotka kasvavat ulos pölyttyneistä ja vahvasti vanhentuneista käsityksistä. Tulevaisuuden muutosmoottorit eli systeemiset vaikuttajat tekevät organisaatioiden tavoitteista totta – kustannustehokkaasti ja organisaation muutosenergiaa hyödyntäen.

Coaching House ja BoMentis – yhdessä enemmän!

Emoyrityksemme Bomentis Oy keskittyy liiketoiminnassaan valmentavan johtajuuden kylvämiseen osaksi organisaatioiden arkea. BoMentiksen organisaatiokohtaisissa valmennuksissa keskitytään ryhmien potentiaalin tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Organisaatiokohtaisissa valmennusryhmissä on aina kuitenkin mukana niitä, joiden halu opiskella valmentamisen ja vaikuttamisen taitoja ylittää sen tarjonnan, jota oma organisaatio tuottaa.

Coaching House tarjoaa avoimia koulutuksia todellisille soihdunkantajille eli yksilöille, jotka haluavat olla vaikuttamassa laajasti oman organisaationsa ja sen sidosryhmien menestykseen. Toinen palvelemamme ryhmä on sellaiset yksilöt, jotka haluavat kehittyä coachingin ammattilaisiksi. Laadun takeena ovat sertifiointiin tähtäävät koulutuksemme.
Coaching Housen osaaminen on Suomessa ainutlaatuista. Kysy lisää.