ch top
tiistai, 15 elokuu 2017 05:26

CH logo whiteElokuu ja sen myötä syksyn askareet ovat alkaneet. Samalla myös Coaching Housen alumni-ilta lähestyy. Seuraava alumni-ilta pidetään syyskuun 5.pv klo 17-20, jolloin on tarkoitus jatkaa yhteisten tapaamisten merkeissä. Tällä kertaa tiedossa on jälleen kiinnostava ilta, jossa syvennytään erityisesti itseohjautuvuus-käsitteen äärelle. Tarkoitus on päästä kokemaan ryhmän itseohjautuvuuden voimaa pienimuotoisen simulaation avulla.

maanantai, 19 kesäkuu 2017 05:44

sisainen vaikuttaja3Tervetuloa aloittamaan syyskautta Coaching Housen aamubrunssille 15.8 klo 8-10. Tiedossa on intensiivinen aamuhetki, jossa pureudutaan sisäisen kehittäjän arkeen mm. seuraavien kysymysten kautta: Mitä lisäarvoa coachingin syväosaamisella on sisäiselle kehittäjälle? Miten systeeminen ajattelu näkyy sisäisen kehittäjän ja esimiehen arjessa?

sunnuntai, 18 kesäkuu 2017 06:00

Asset 1Rakennatko sinä jo onnistumisia coachingilla ja valmentavalla otteella? Vai etsitkö uutta virtaa ja tehokkaita välineitä, joilla ihmiset saadaan kukoistamaan ja loistamaan? Coaching House toivottaa sinut kutsuvieraaksi ICF:n 16.8 järjestettävään juhlaseminaariin. Seminaarissa alustajina ovat maailmanluokan gurut, mm. coach John Mattone sekä vuorikiipeilijä Carina Räihä.

tiistai, 02 toukokuu 2017 12:12

Systemic CoachingOrganisaatiossa oleva kehittämisenergia menee helposti jumiin. Voimat tuntuvat valuvan arkirutiineihin eikä muutosta tapahdu toivotusti. Yksi onnistumisen edellytyksestä on organisaatiossa käytävän vuorovaikutuksen laatu. Tarvitsemme uusia käsitteitä ja toimintamalleja uudistumisen ja mukautumisen tueksi.

maanantai, 24 huhtikuu 2017 11:11

vesa 140Coaching Housen toimitusjohtaja ja coach-kouluttaja Vesa Ristikangas on valittu osallistumaan kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n asessorikoulutukseen. Assessointikoulutus toteutetaan loppukevään ja alkusyksyn 2017 aikana.

torstai, 04 kesäkuu 2015 07:58

David haastattelussaKuuntele prof. David Clutterbuckin ajatuksia coachingin ja mentoroinnin vaikuttavuuden arvioinnista. Tohtori Julie Haddock Millar haastattelee.

 

 

tiistai, 02 kesäkuu 2015 11:02

Leni InSys videoTutustu InSys®-ohjelmaan. InSys®-ohjelmassa pääset osalliseksi huippuosaajien organisaatio- ja liike-elämän coachingin kokemuksesta ja tietotaidosta sekä modernista teknologiasta, jota hyödynnetään systeemisessä virtuaalicoachingissa.

 

Kuuntele webinaarejamme ja aktivoidu!