ch top

FAFSYS LOGO CoachingHouseOy 2015Tule oppimaan uusinta ymmärrystä ja käytäntöjä organisaatioiden osallistavasta kehittämisestä!

FasSys©-koulutus on tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat aktivoida ryhmiä ja koko organisaatiota kehittämään toimintaa sekä lisäämään kykyä toimia muutostilanteissa.

Koulutuksessa käydään lävitse erilaisia osallistavia menetelmiä, joita organisaatiofasilitaattori käyttää ihmisten uusiutumiseen ja energisoimiseen. Koulutus perustuu systeemiselle työotteelle, jolla lisätään osallistujien yhteistä ymmärrystä, sitoutumista ja vastuunottoa.

Koulutuksen kuvaus

FasSys©-koulutus perustuu tutkivaan, oivalluttavaan työtapaan. Kokemuksellinen harjoittelu ja yhdessä luominen yhdistetään vankkaan tutkimustietoon ja reflektointiin. Ensimmäisessä koulutuspäivässä luodaan organisaatiofasilitoinnin perusta syventymällä systeemisen fasilitoinnin ytimiin. Erillisissä ½ päivän moduuleissa pureudutaan organisaation uusiutumisen ja ryhmien fasilitointikäytäntöihin. Oppimista tehostetaan taustakirjallisuudella ja yhteisillä reflektio- ja palautekeskusteluilla. Koulutusryhmän koko on maksimissaan 12 henkeä, jolla varmistetaan intensiivinen oppimisprosessi.

Organisaatiofasilitaattori-koulutuksen laajuus on 1 + 0,5 + 0,5 + 0,5 päivää. Näiden lisäksi koulutukseen kuuluu 45 minuutin teoriawebinaari, joka pidetään ensimmäisen ja toisen moduulin välillä.

FasSYS nuolikuva

Koulutuksen anti

  • Saat työkaluja ohjata laajamittaisia uudistuksia organisaatiossa
  • Sisäistät käytännönläheisiä malleja ymmärtää organisaatioiden monimuotoisuutta
  • Opit välineitä kohdata yllätyksellisiä tilanteita organisaation arjessa
  • Vahvistat itsevarmuutta luoda ryhmiin sitoutuneisuutta ja halua uusiutua.

Kuuntele webinaari systeemisestä fasilitoinnista:

Systeeminen fasilitointi, 21.5.2015, 45min. Asiantuntijoina Jarmo Manner ja Leni Grünbaum.
Systeeminen fasilitointi, 12.3.2015, 45min. Asiantuntijoina Jarmo Manner ja Leni Grünbaum.

Tilaa koulutusesite Lue koulutuspalautteita

Seuraavat koulutukset ja vastuukouluttajat

Toteutamme systeeminen organisaatiofasilitaattori -valmennuksia organisaation sisäisinä valmennuskokonaisuuksina.
Kysy lisää: Leni Grünbaum, 040 503 3721 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kaikki koulutukset pidetään Coaching Housen omissa tiloissa, Linnoitustie 4 A, Violin-talo, 02600 Espoo.
Katso kuvia avarasta koulutustilastamme!

FasSys©-ohjelmasta vastaavat Coaching Housen osaavat ammattilaiset KTM, psykodraamaohjaaja Jarmo Manner ja KTM, psykodraamaohjaaja Leni Grünbaum. Manner on yksi fasilitoinnin pioneereista Suomessa ja Grünbaum systeemisen coachingin uranuurtaja.

leni miniLeni Grünbaum

 

jarmo miniJarmo Manner