Tutustu asiakkaisiimme ja kysy ratkaisua oman arkesi parantamiseen

Asiakastarinoita

Coaching

Businesscoachingin perustaidot-koulutuksesta sain ennenkaikkea rohkeutta hyödyntää valmentavaa otetta omaan arkeeni. Lisäksi sain ohjelman kautta välineitä kehittää koko talomme esimiestyötä, joka on keskeisellä sijalla omassa HR työssäni.
Heidi Räsänen HR-johtaja Plan International
Lue lisää
Systemic Business Coach® -koulutuksessa kasvoin enemmän sellaiseksi, jota parhaimmillani olen. Sain uusia ajattelutapoja ja samalla koulutus paransi suuresti myös itsetuntoani. Opin tukemaan kollegoitani ja uskomaan heihin, niin, että he itse löytävät parhaimman ratkaisun tilanteisiin.
Ann-Louise Strengell Kehityskoordinaattori Optima
image description
Lue lisää
Vesan ja Peterin ohjauksessa Systemic Team Coach® koulutusprosessi on kokonaisuudessaan erittäin vaikuttava. Koulutuksen myötä luottamus omaan osaamiseen on tällä hetkellä ihan toisella tasolla kuin aikaisemmin. Kiitos erinomaisille kouluttajille, jotka haastoivat meidät löytämään olennaisen ja samalla saimme myönteistä palautetta omista vahvuuksistamme!
Systemic Team Coach-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Olen hyvin tyytyväinen osallistuttuani Systeeminen mentorcoaching-koulutukseen. Koin sen itselleni erittäin hyödyllisenä. Tulin nähdyksi ja potentiaalini vahvistui.
Outi Olkkola HR Consultant KPMG Oy Ab
image description
Lue lisää

Fasilitointi

Näen, että fasilitointitaidot ja eri ryhmän innostamisen taidot ja osallistamismenetelmät ovat erityisen tärkeitä tulevaisuuden kannalta. Fasilitointi on nimenomaan semmonen taiteenlaji mitä automaatio ja robotiikka ei tule korvaamaan.
Tuomas Mämmi Tutor Elisa Oyj
image description
Lue lisää
Parasta Innostava fasilitaattori-koulutuksessa oli yhteinen ja oma sisäinen reflektointi. Nyt lähden uusin ”konstein” kohtaamaan fasilitointia ja sen oppimista. Kouluttaja Marjut oli todella läsnäoleva ja sitoutunut ryhmään. 
Innostava fasilitaattori-koulutuksen osallistuja
Lue lisää
Fasilitointi on sekä taitoa että tunnetta. On tosi tärkeää muistaa, että fasilitaattorin on oltava intensiivisesti läsnä ja huolehdittava työskentelyn etenemisestä. Hänen on kyettävä aistimaan, miten ryhmä keskustelee, kuunnella ja kuulla, milloin on aika pysähtyä jonkin asian äärelle ja milloin taas aika siirtyä eteenpäin. Tätä kaikkea olemme opetelleet Innostava fasilitaattori-koulutuksessa.
Maire Kokko HRD Manager Opetushallitus
image description
Lue lisää
Fasilitoinnin velho-koulutus muutti ajatteluani fasilitoinnista suuresti. Systeeminen fasillitointi on vastuunottamista muutoksesta pitkäjänteisesti. Se ei päästä osallistujiaan helpolla. Ja juuri tämä on kokonaisuuden hienous; se tarjoaa keinoja ajatella ja tunnistaa ratkaistavia asioita yhdessä moniulotteisesti. Systeeminen fasilitointi vahvistaa kykyä rakentaa ymmärrystä ihmisten välille.
Fasilitoinnin velho-koulutuksen osallistuja
Lue lisää

Valmentava esimies

Olen saanut Valmentava esimies-valmennuksesta arvokasta apua ja työkaluja esimerkiksi tuloksellisen ja luottamusta rakentavan palautteen antamiseen “rautalankamallilla”.
Juha Suuronen Palvelujohtaja Tekes
image description
Lue lisää
Valmentava esimies-koulutuksen aikana omat kehitysalueeni tulivat selkeästi omaan tietoisuuteeni ja sain hyvät käytännönläheiset vinkit niiden kehittämiseksi tulevaisuudessa.
Sari Pöllänen Customer Relations Specialist AbbVie Oy
image description
Lue lisää
Valmentava esimies-koulutus oli minulle erittäin mieleenpainuva kokemus. Koulutusryhmässä oli erittäin vahva keskinäinen luottamus. Myös ryhmän intiimi koko mahdollisti uskalluksen kokeilla ja harjoitella uusia asioita. Arvostin sitä, että koulutus oli hyvin strukturoitu kokonaisuus, jossa teoria, harjoitukset ja kotitehtävät sulautuivat erinomaiseksi kokonaisuudeksi.
Martina Serlachius Medical Manager AbbVie Oy
image description
Lue lisää
Valitsimme Coaching Housen Valmentava esimies-valmennuksen, koska halusimme löytää parannettavaa työviihtyvyyteen sekä tiimin yhteispelin toimintaan. Koimme myös, että kaipasimme apua haastavien keskustelujen käymiseen sekä rakentavan palautteen antamiseen.
Miro, Toni, Toni Snellmanin Lihanjalostus Oy
image description
Lue lisää