Coach-koulutus on ollut erittäin antoisa, joka on perustunut asiansa osaavien kouluttajien ammattitaitoon, runsaisiin käytännön harjoitteisiin ja niistä saatuihin suoriin palautteisiin.

Mikko Loikkanen, ekonomi, Moimilo Oy

Kohtaamiseen laatua

Työssäni kohtaan ihmisiä kahdestaan ja kasvokkain. Tietämättä tarkemmin arvelin, että tämä koulutus antaisi uusia eväitä näihin kohtaamisiin. Koulutuskokonaisuudesta olenkin saanut uusia näkökulmia, kuinka palvella yksittäisiä ihmisiä heidän pyrkimyksissään tavoitella jotakin (työ)elämässään. Aktiivisen kuuntelun, keskittyneen läsnäolon ja voimallisten kysymysten ymmärtäminen ja harjoittelu ovat olleet erittäin arvokasta antia.

Systeemisyys-ymmärryksen voima

Systeemisyyden merkityksen ymmärtäminen niin organisaation kuin yksilön käyttäytymisen kannalta on ollut minulle avartavaa. Lisäksi käsitteiden selkeyttäminen on ollut tärkeää. Coachina ymmärrän nyt, että omilla näkemyksillä ja substanssiosaamisella ei ole merkitystä.

Vaikuttava koulutus

Koulutus on ollut erittäin antoisa, joka on perustunut asiansa osaavien kouluttajien ammattitaitoon, runsaisiin käytännön harjoitteisiin ja niistä saatuihin suoriin palautteisiin. Olenkin hyödyntänyt joitakin harjoitteita ja saamiani työkaluja vetämilläni muilla kursseilla ja aloittanut oman coaching-osaamisen syventämisen omien asiakkaitteni kanssa.

Koulutus sopii henkilöille, joita kiinnostaa toisten ajattelun avittaminen eli lukkiutuneiden ja valesolmujen avaaminen organisaatio- ja privaattikäyttäytymisessä.

Tutustu Systemic Business Coach-koulukseen täältä!

Lataa Systemic Business Coach -koulutusesite
 

Systemic Business Coach, InSys -koulutusesite

Lue lisää Systemic Business Coach, InSys -koulutuksestamme.

Lataa tästä
Lataa laadukkaita materiaaleja
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä