Työkaluja tuloksellisen ja luottamusta rakentavan palautteen antamiseen

Työkaluja tuloksellisen ja luottamusta rakentavan palautteen antamiseen

Työnantajani tarjosi tilaisuuden osallistua Valmentava esimies -koulutukseen pian sen jälkeen, kun olin aloittanut yksikön vetäjänä. Valmentava esimies -koulutus on parantanut omaa osaamistani valmentavana johtajana. Olen saanut koulutuksesta arvokasta apua ja työkaluja esimerkiksi tuloksellisen ja luottamusta rakentavan palautteen antamiseen “rautalankamallilla”.

Työkaluja tuloksellisen ja luottamusta rakentavan palautteen antamiseen

Koulutuksesta jäi mieleeni myös kouluttajan ammattitaito ja tinkimättömyys. Kouluttaja opetti selkeästi, haastoi ja vaati osallistujia heittäytymään kunnolla harjoitustilanteisiin. Se ei ollut aina kovin helppoa koulutettavalle, mutta se auttoi ymmärtämään ja omaksumaan käsiteltävän asian paremmin. Voin todeta, että koulutus on ollut hyödyllinen ja se ylitti odotukseni.

Kouluttaudu sinäkin valmentavaksi esimieheksi

Valmentava esimies -koulutus on suunnattu esimiehille, jotka haluavat muuttaa pysyvästi omaa esimiestyötään. Koulutuksessa pureudutaan valmentavan esimiehen ydintaitoihin ja niiden soveltamiseen osana esimiestyön arkea. Seuraava ryhmä alkaa pian!

Lue lisää

Juha Suuronen, Palvelujohtaja, Tekes

Lue blogejamme
Vesa Ristikangas​​​​​​​

Olen parinkymmenvuoden valmentajaurani aikana kohdannut tuhansia esimiehiä, kokeneempia ja vasta tehtävässään aloittaneita. Kokemukset onnistumisesta vaihtelevat.

Vesa Ristikangas​​​​​​​

Valmentava johtaminen on tuttu käsite. Esimiehiä koulutetaan ja HR on innoissaan tehdystä panostuksesta. Tulokset eivät kuitenkaan tuota toivottua muutosta. Valmentavasta johtamisesta puhutaan, mutta teot puuttuvat.

Vesa Ristikangas​​​​​​​

Olen käynyt satojen esimiesten ja työyhteisön jäsenten kanssa keskustelua siitä, mitä valmentavalla toimintatavalla tarkoitetaan. Vastaukset jakaantuvat laidasta laitaan ja mitä erilaisimpia tulkintoja tulee esille. Ei siis ihme, että välillä voi olla hankalaa toimia valmentavasti, kun ei edes ole luotu yhteistä ymmärrystä sille, mistä siinä on lopulta kyse.