COACHING HOUSEN JOULULAHJA WWF SUOMELLE

COACHING HOUSEN JOULULAHJA WWF SUOMELLE

Coaching House​​​​​​​

Coaching House Finland kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme upeasta vuodesta 2017. Haluamme jakaa iloamme WWF Suomelle lahjoittamalla heille joulurahaa.

Auttamalla voi tuottaa paljon iloa ympärilleen. Toista voi ilahduttaa hymyilemällä, kiinnostumalla ja kuuntelemalla.

Valitsimme tänä vuonna joululahjakohteeksi WWF Suomen. He tekevät tärkeää työtä suojelemalla uhanalaista luontoa. He pyrkivät rakentamaan tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Kiitos WWF Suomi!

Lataa laadukkaita materiaaleja
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
 

Viisikymmentä tapaa fasilitoida auditorioissa

Monet tilat asettavat fasilitoinnille rajoitteita, ainakin fasilitaattorin ajatuksissa. Kaikissa tiloissa voi kuitenkin sovellettuna käyttää lukuisia aktivoivia ja hyvin toimivia fasilitointimenetelmiä.

Olemme koonneet oheiseen luetteloon 50 vinkkiä fasilitaattoreille pika-avuksi.

Lataa luettelo tueksesi, kokeile luovasti ja kerro meille kokemuksistasi ja lisävinkeistäsi.

Lataa tästä
 

Lataa työkalu: Onnistu kritiikin vastaanottamisessa

Krittinen palaute on tutkitusti kehittymisen mahdollistaja. Jos et osaa ottaa kriittistä kehittävää palautetta oikeasti vastaan, et mahdollista omaa luonnollista kehittymistäsi.

Tarjoamme sinulle oivallisen työkalun. Tartu haasteeseen ja opettele ottamaan inhottava kielteinen palaute aikuisesti vastaan.

Lataa tästä
Lue blogejamme
Leni Grünbaum​​​​​​​

Viime syksynä nostimme maljan kansainvälisen coachjärjestön ICF:n 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Kahden viime vuosikymmenen aikana coachingin maailma on muuttunut isosti.

Coaching House​​​​​​​

Coaching Housen toimitusjohtaja Vesa Ristikangas valittiin vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena International Coaching eli ICF:n PCC-tason coach-kandidaattien assessorikoulutukseen. Ristikangas läpäisi koulutuksen 2017 ja on nyt uunituore PCC-assessori.

Marja Viluksela​​​​​​​

Pekka toimii johtajana IT-firmassa. Hän on havahtunut siihen, että esimies- ja johtajatyössä on paljon kehittämistarpeita. Jotain pitäisi tehdä, mutta mistä aloittaa? Jollekin kurssille? Tiimin yhteinen kehittämispäivä? Sisäinen kehittämishanke…? Kaikki vaihtoehdot tuntuvat jo vähintään kertaalleen koetelluilta.

Tutustu kansainvälisiin ja kotimaisiin huippukouluttajiimme
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Managing Director, Executive Coach & Trainer Tutustu
Executive Coach & Trainer Tutustu
Osallistujien kertomaa
Systemic Business Coach-koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.
Elina Heliö Henkilöstöjohtaja Orion Oyj
image description
Lue lisää