Alumnitapaaminen 26.3.2019: Tiimicoachausta virtuaalisesti!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alumnitapaaminen 26.3.2019: Tiimicoachausta virtuaalisesti!

26. maaliskuu.2019 @ 17:00 - 20:00

Tiimicoaching ja siihen liittyvä osaaminen on takuuvarmasti yksi keskeisimmistä kehittämisen muodoista tulevaisuudessa. Tekniikan kehittymisen myötä myös virtuaaliset tiimicoaching-alustat kehittyvät huimaa vauhtia.

Maaliskuun alumni-illassa pureudutaan virtuaalisen tiimicoaching-maailmaan. Illasta vastaa alumnimme Marko Rossi, joka on syventynyt uunituoreeseen ProReal-tiimisovellukseen. Tiimien coachaamisessa ProReal mahdollistaa tiimien yhteisten asioiden käsittelyn yhdessä, muiden näkökulmien ymmärtämisen tärkeyden ja erilaisten tiimiin liittyvien ilmiöiden tutkimisen.

Tule mukaan yhteiseen iltaamme. Teemme illan aikana demon, josta saamme kokemusta virtuaalisen coaching-alustan käytöstä. Lisäksi saamme yhdessä pohtia virtuaalisen tiimicoachauksen mahdollisuuksia!

ProRealin ominaisuuksia

  • coachauksessa käytettävä tietokonemaisema, joka mahdollistaa asioiden visualisoimisen.
  • tietokonepelin omainen, mutta melko pelkistetty, jotta kaikkien olisi sitä helppo käyttää.
  • auttaa perspektiivin tarkkailemisessa, muiden näkökulmien ymmärtämisessä, priorisoimisessa, tunteiden käsittelyssä, jne.

ProReal mahdollistaa myös tiimien yhteisen asioiden käsittelyn yhdessä, koska se mahdollistaa usean käyttäjän samanaikaisen osallistumisen.

ProRealin etu on myös se, että käsiteltävä asia tallentuu, ja täten siitä on helppo jatkaa seuraavalla coaching kerralla.

Tarjolla on myös kahvia ja naposteltavaa loistavan seuran lisäksi!

Milloin? 26.3.2019, klo: 17-20

Ilmoittaudu mukaan:

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
26. maaliskuu.2019
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Coaching House Finland Oy
Puhelin:
+358 40 5033 597
Kotisivu:
https://www.coachinghouse.fi

Tapahtumapaikka

Coaching House Finland
Linnoitustie 4 A
Espoo, 02600 Suomi
+ Google Map

Lue kouluttajiemme kirjoittamia artikkeleita
Vesa Ristikangas​​​​​​​

Aivotutkija Paul Zak tutkimustiiminsä kanssa päätyi kiinnostavaan tutkimustulokseen: ”Työyhteisöt, joissa työntekijöillä on korkea keskinäinen luottamus, erosivat matalan luottamuksen yhteisöistä monella tavalla:

Marjut Alatalo​​​​​​​

Tiimicoaching on koko tiimille yhtä aikaa toteutettavaa coachingia. Tiimicoaching on tehokas, vaikuttava ja taloudellinen oppimismenetelmä, jonka avulla saadaan tuloksia aikaan. Yleensä sovitaan tietystä määrästä coachin ja tiimin yhteisistä tapaamista, sovitaan toteutettava prosessi ja sille tavoite.

Coaching House​​​​​​​

Yksilöcoachingissa coach asennoituu helposti vain tukemaan ohjattavansa menestymistä ja onnistumista. Vaarana on, että coach uskoo kaiken asiakkaansa kertoman sinällään ja lähtee pelkästään ohjattavansa maailmasta rakentamaan tämän tavoitteita.