Arvind Rathore, EXECUTIVE ASSISTANT, FINANCE

Arvind Rathore, Executive Finance Assistant

Olen innokas talousassistentti ja haluan palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Luonteeltani olen rauhallinen, avulias ja positiivinen. Pidän myös haasteista ja ongelmien ratkaisemisesta. Viihdyn pienessä organisaatiossa, jossa voin oppia uusia asioita.

Lisäksi olen somettaja ja luon julkaisuja yrityksen sosiaaliseen mediaan. Minulla on kova halu kehittyä ja oppia mahdollisimman paljon. Nautin tilanteista, joissa pääsen haastamaan osaamistani ja samalla olen hyödyksi muille.

Lempiharrastukseni on aina ollut jalkapallo ja e-sport, jossa olen erityisesti kiinnostunut first-person shooter sekä multiplayer online battle arena genreistä.

Työkieleni ovat suomi, hindi ja englanti.

Arvind Rathore
arvind.rathore@bomentis.fi

 

Innostava fasilitaattori -koulutusesite

Lue lisää Innostava fasilitaattori -koulutuksestamme.

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä