Jukka Sundberg, Executive Coach & Trainer | Coaching House Finland

Jukka Sundberg, Executive Coach & Trainer

”Olen valmentavan johtamisen ja coachingin syväosaaja. Nautin työstäni valmentamisen ja coachingin parissa, kun saan asiakkaitteni kanssa mahdollistaa todellista muutosta heidän yhteistyö- ja johtamiskulttuurissaan. Innostun erityisesti organisaation muutostilanteista, koska niissä korostuvat systeemiälykkyys ja ilmiöiden monimuotoisuus.”

Jukka on todellinen muutosagentti ja hän haluaa vaikuttaa muutosten kannalta olennaisiin asioihin. Käytännössä se on usein yksilöiden ja tiimien muutosresilienssin ja muutoskyvykkyyden ymmärryksen vahvistamista ja käytännönläheistä kehittämistä, jotka yhdistyvät systeemiseen kehittämisotteeseen ja coachaavaan ajattelu- ja toimintatapaan.

Jukan toiminnan ja kouluttamisen ytimessä on vahva merkityksellisyyden kokemus. Kun osataan vähentää turhia ja näännyttäviä organisaation rakenteita ja keskitytään ihmisten voimavarojen ja energian vapauttamiseen, ollaan jo otettu monta askelta kohti merkityksiä tuottavaa yhteisöä. Ensimmäiset askeleet kohti systeemistä ja kokonaisvaltaista toimintaa on totta.

Jukka on toiminut valmentamisen ja coach-ammattilaisen roolissa jo kymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt asiantuntijana lukuisten suurten ja myös kansainvälisten organisaatioiden kanssa ja ollut vastuussa laajoista johtamisen ja työyhteisöjen kehitysprosesseista niiden läpiviejänä. Ennen valmentaja- ja kouluttajauraa Jukka työskenteli organisaatioissa myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa. Hänellä on kokemusta esimiestyöstä, johtamisen kehittämisestä ja johdon sparraamisesta niin yksilö kuin ryhmätasolla.

”Olen myönteisellä tavalla vaativa. Olen omimmillani punaisen langan löytämisessä ja olennaisen kiteyttämisessä. Kouluttajana minua pidetään konkreettisena, helppotajuisena ja ihmisenä, jolla on loputon usko ihmisiin.”

Koulutus: liiketalouden tradenomi ja sertifioitu executive coach. Lisäksi olen opiskellut positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeisyyttä.

Työkielenä Jukka käyttää suomea ja englantia.

Jukan CV

 

Jukka Sundberg
jukka.sundberg@bomentis.fi

 

Innostava fasilitaattori -koulutusesite

Lue lisää Innostava fasilitaattori -koulutuksestamme.

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä