Kiia Mantere, Executive Marketing Assistant

Kiia Mantere, Executive Marketing Assistant

Olen Kiia Mantere ja olen ollut kiinnostunut ihmismielestä niin kauan kuin jaksan muistaa. Lukiossa haalin kaikki mahdolliset psykologian kurssit, kirjoitin aineen ja harkitsin psykologian yliopisto-opintojakin. Polkuni vei kuitenkin useiden mutkien kautta liikunta-alalle, missä pääsin personal trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana yhdistämään kolme intohimoani: liikunnan, ihmisten kanssa työskentelyn ja ihmismielen sparraamisen. Personal traningissa ja businesscoachingissa on paljon samaa, sillä molemmat ovat valmentamisen muotoja ja kumpaisessakin on tavoitteena ihmisen kehittäminen, tavalla tai toisella.

Olen opiskellut kaksi vuotta Vierumäellä, missä johtamis-, ohjaus-, markkinointi- ja ryhmänhallintataitoni harjaantuivat valtavasti mielenkiintoisten työelämäprojektien kautta. Suhteellisen hyvät esiintymistaitoni kehittyivät entisestään. Nykyisin olen viittä vaille valmis liiketalouden tradenomi pääaineinani henkilöstöhallinto sekä kirjanpito. Olen myös liikuntaneuvoja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä BoMentis Coaching Housen työharjoittelija. Nappaan täällä jonkin verran vastuuta sisällöntuotannosta ja talouden hallinnasta.

Opinnäytetyöni kautta olen päässyt perehtymään syvälle businesscoachingin syövereihin, sillä työssäni tutkin yksilöcoaching-prosessin kulmakiviä ammatticoachin näkökulmasta.

Vapaa-ajallani urheilen, bloggaan, laulan, matkustelen, näen kavereitani tai luen tieteen uusimmista saavutuksista. Laite- ja vapaasukellan aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Työkieleni ovat suomi ja englanti. Puhun myös jonkin verran ruotsia.

Ole minuun yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää markkinointiin liittyvissä asioissa. Vastaan mielelläni kysymyksiinne.

Kiia Mantere
kiia.mantere@bomentis.fi
+358 40 411 5254