Rafael Ristikangas, marketing designer

Rafael Ristikangas, Executive Marketing Assistant

Olen elämäniloinen ja utelias uuden tiedon janoaja. Suhtaudun kaikkeen tekemääni intohimolla, sekä työelämässä että vapaa-ajallani. Pyrin ottamaan kaikki haasteet vastaan hymy kasvoillani. Uskon, että positiivisella asenteella voi ylittää esteet ja päästä elämässä pitkälle.

Olen innokas kehittämään itseäni. Siksi olenkin opiskellut sekä coachaamisen ja valmentamisen taitoja että markkinointia töiden ohessa. Olen valmistunut sekä Businesscoachingin perustaidot -koulutuksesta että Systemic Business Coach® -koulutuksesta.

Ylläpidän kollegoideni kanssa Coaching Housen sosiaalista mediaa ja markkinointia. Pienessä kasvuyrityksessä työskentely on myös antoisaa ja palkitsevaa.

Työkieleni ovat suomi ja englanti. Puhun myös portugalia. 

 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä