Ursula Huhtala, EXECUTIVE ASSISTANT, FINANCE

Ursula Huhtala, Executive Assistant, Finance

Työurani on sisältänyt hyvin erilaisia tehtäviä ja olen aiemmin työskennellyt mm. mainonnan parissa ja yrittäjänä. Rakastan järjestämistä, mutta nuorena en ymmärtänyt, että järjestelmällisestä luonteestani voisi olla hyötyä taloushallinnon töissä. Pikemminkin, nuorempana koin numeroiden olevan mielestäni tylsiä. Vuodet yrittäjänä kuitenkin sytyttivät kiinnostukseni numeroihin ja nykyään suhtaudun niihin intohimoisesti. Uskon, että numerot paljastavat paljon organisaation terveydestä.

Opin mielelläni uusia asioita ja olenkin löytänyt opiskelusta uuden harrastuksen. Koen, että maailmassa on todella paljon mielenkiintoisia asioita, joista olisi mukava oppia lisää.

Luonteeltani olen rauhallinen, avulias ja positiivinen. Pidän myös haasteista ja ongelmien ratkaisemisesta. Viihdyn pienessä organisaatiossa ja ajattelen, että vuodet yrittäjänä opettivat minulle kykyä kantaa vastuuta. Täten pyrinkin aina omalla panoksellani auttamaan myös koko työyhteisöä menestymään.

Ursula Huhtala
ursula.huhtala@bomentis.fi
+358 40 5033 539

 

Innostava fasilitaattori -koulutusesite

Lue lisää Innostava fasilitaattori -koulutuksestamme.

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä