VICTORIA RISTIKANGAS, Executive Coach & Trainer

Victoria Ristikangas, Executive Coach & Trainer

Kiinnostuin coachingista ja johtamisesta vanhempieni innostuksen myötä, mutta ensimmäinen varsinainen ahaa-elämys syntyi ollessani vaihto-oppilaana Kiinassa. Kokemusteni myötä olen nähnyt ja kokenut paljon hyvin erilaisia tapoja johtaa.

Päätin kouluttautua Systemic Business Coach®iksi ja olen ICF:n sertifioima Associate Certified Coach. Coaching-koulutus on vaikuttanut tapaani kommunikoida ja olenkin koukussa coachingin voimaan ja sen mahdollisuuksiin. Business coachingin ihmisläheisyys ja ajatus siitä, että voin auttaa coachattavaa ajattelemaan ja kehittämään omaa toimintaansa innostaa minua.

Se, miten kohtelemme muita ihmisiä on elintärkeää. Läsnä oleminen ja aito kiinnostus toisista ihmisistä ovat minulle merkittäviä arvoja, joita vaalin työssäni ja vapaa-ajallani. Minua kiehtovat erilaiset haasteet ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle meno. Näen virtuaalicoachingin mahdollisuudet ja teen mielelläni työtä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat ottaa seuraavat askeleet kehittymisessään asiantuntijana tai esimiehenä. Työelämässä onnistumisessa osaava coach on verraton apu, varsinkin jos haluaa kehittyä tai on ongelmatilanteissa, joita ei itse jostain syystä pysty ratkomaan.

Olen ICF:n sertifioima coach (ACC) ja humanististen tieteiden kandidaatti (Bachelor of Arts). Aiemmin vietin 4 vuotta Kiinassa opiskelemassa, jolloin olin myös jäsenenä ICF Shanghain Chapterissä. Työkieleni ovat suomi, englanti ja kiina.

Lue blogejamme
Victoria Ristikangas​​​​​​​

Haluatko onnellisen elämän? Haluatko, että ensi vuosi on parempi kuin edelliset? Tarvitsetko jotain elämääsi, jotta voisit olla parempi ihminen itsellesi ja lähimmäisillesi? Jos vastaat joihinkin kyllä, niin tarjoamme sinulle 23 voimallista kysymyskokonaisuutta, jotka sinun olisi kysyttävä itseltäsi näin uuden vuoden kynnyksellä.

Victoria Ristikangas​​​​​​​

Fasilitointi on ryhmän ohjaamista eri menetelmiä hyväksi käyttäen. Fasilitointimenetelmiä ja työkaluja on tuhansia. Aluksi tärkeintä on oppia muutama, joilla lähteä alkuun. Harjoitteleminen on ääritärkeää, fasilitointia ei voi oppia luentoa kuuntelemalla!

Peter Peitsalo​​​​​​​

As a successful leader or organizational developer, you have to have enough understanding about these changes and their impacts. Learning systemic coaching skills can help you with that.

 

Systemic Team Coach, Teamsys -koulutusesite

Lue lisää Systemic Team Coach, TeamSys -koulutuksestamme.

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä