SYSTEMIC BUSINESS COACH, INSYS®

Systemic Business Coach® -koulutus antaa erinomaiset valmiudet yksilöiden valmentamiselle ja ammattimaisen coachingin toteuttamiselle. Coaching-taitojen lisäksi systeeminen näkökulma auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia, helpottaa arjen haasteiden käsittelyä sekä antaa valmiuksia onnistuneeseen muutosjohtamiseen kehittäen vuorovaikutus- ja yksilöjohtamisen taitoja.

Koulutus soveltuu sekä ammatticoacheiksi aikoville kuin myös organisaatioiden sisäisille kehittäjille, HR:lle, asiantuntijoille kuin esimiehillekin, jotka haluavat oppia tehokkaita vaikuttamisen keinoja ja joita henkilöstön kehittäminen coachingin avulla kiinnostaa.

Systeeminen business coach elää muutoksen mukana ja vapauttaa yksilöiden energian tavoitteelliseen tekemiseen!

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN LUE OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Hyödyt

 • Opit ajattelun aktivoimisen ja sitouttamisen jalon taidon, johon kuuluvat mm.
  • Kysymisen rohkeus
  • Kuuntelun viisaus
  • Haastamisen eri muodot
  • Palautetaitojen soveltaminen sekä itsereflektiokyky
 • Saat lisää rohkeutta, itsevarmuutta ja taitoa tarttua haastaviinkin tilanteisiin.
 • Pysähdyt miettimään ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutusta oppimiseen, tiimityöhön tai johtamiseen.
 • Oivallat mukavuus- ja venymisalueen vaikutuksen kehittymisen edellytyksenä.
Opin ymmärtämään, mikä saa meidät tekemään asioita ja päätöksiä omassa elämässämme. Mitä tukea ja apua tarvitsemme tällä matkalla. Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan.
Maarit Parkkola HR Manager Esperi
image description

Koulutuksen rakenne ja teemat

Koulutuksen sisältö perustuu kansainvälisen coaching-järjestön, International Coach Federationin (ICF), määrittelemiin yhteentoista coachingin ydintaitoon sekä eettiseen ohjeistoon, joiden osaamista ammattimainen coaching edellyttää.  Maailmanlaajuinen sertifiointijärjestelmä takaa, että koulutettava on pätevöitynyt coachiksi kouluttautumalla sekä treenannut tietyn määrän coachingia käytännössä. Koulutuksessa käsitellään kaikkia niitä ydintaitoja, joiden hallintaa ja osaamista coach tarvitsee menestyäkseen työssään. Lisäksi koulutuksesta saa riittävän työkalupakin coachina toimimiseen.

Koulutus koostuu neljästä kahden päivän lähivalmennuksesta, kolmesta virtuaalivalmennuksesta sekä näiden väliin sijoittuvista käytännön treeneistä.

Katso InSys-koulutuksen esittelyvideo »

InSys®-kouluttajina ovat Coaching Housen kokeneet ammattilaiset. Kansainvälistä väriä koulutustiimiin tuo professori David Clutterbuck, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu ylimmän johdon coach ja yksi Euroopan merkittävimpiä HR vaikuttajia. Tutustu tiimiimme!

KATSO SEURAAVAN RYHMÄN AIKATAULU

Tähtäätkö ammatticoachiksi?

Systemic Business Coach on ICF:n hyväksymä ACSTH-koulutus, jossa on 80 h akkreditoitua koulutusta: