SYSTEMIC TEAM COACH©, TEAMSYS

Systemic Team Coach© -koulutus on suunnattu tiimien kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ryhmien ja tiimien coacheina. Systeeminen tiimicoach on tiimien kehittämisen ammattilainen, joka saa ryhmän toimimaan yhteiseen suuntaan auttaa selviytymään muutosten ja epävarmuuden keskellä. Hänellä on käytössään tehokkaita välineitä tiimin sisäisen vuorovaikutuksen kehittämiseen ja tiimissä syntyvien jännitteiden purkamiseen.

Koulutus tarjoaa työnohjaajille, coacheille, organisaation sisäisille kehittäjille ja esimiehille tuoreita ajattelumalleja ja konkreettisia työkaluja erilaisten ryhmien ja tiimien kehittämiseen.

Systeeminen tiimicoach vapauttaa tiimeissä olevan energian yhteisen tavoitteen saavuttamiseen.

Koulutuksen kuvaus

Systemic Team Coach© -koulutuksessa syvennytään tiimien coachaamisen käytäntöihin ja teoriaan. Oppimisen perustana käytetään aitoja tiimitilanteita, joita tutkitaan koulutuksessa systeemisten menetelmien avulla.

Koulutuksessa yhdistetään käytännössä koetellut menetelmät viimeisimpään ymmärrykseen ryhmädynamiikasta, tavoitteellisesta coaching-otteesta ja kokonaisvaltaisesta systeemiajattelusta. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on taito suunnitella ja toteuttaa omassa tai asiakkaan tiimissä vaikuttavan oppimisprosessin.

Systemic Team Coach© -koulutuksen laajuus on 2+1+1+2 päivää. Näiden lisäksi koulutukseen kuuluu kaksi 90 minuutin virtuaalista parityönohjaustapaamista sekä 2 h mittainen virtuaalinen ryhmäcoaching-istunto.

Systemic Team Coach© -koulutus näyttää suuntaa tiimien coachaamisen ja valmentamisen käytännöistä tulevaisuudessa. Suosittelemme, että sinulla on perustiedot coachingista hallussa. Koulutus ei kuitenkaan edellytä aikaisempaa coachingkoulutusta.

Koulutuksen myötä

  • Opit soveltamaan systeemisiä työkaluja tiimien kehittämiseen.
  • Lisäät ymmärrystäsi tiimien dynamiikasta ja systeemisestä viitekehyksestä.
  • Saat rohkeutta ja välineitä kohdata tiimeissä olevia haasteellisia tilanteita.
  • Osaat ohjata tiimeissä olevan energian yhteiseen suuntaan.

Koulutuksen hinta

3500 €
Hintoihin lisätään alv 24%.

Ilmoittautuminen

Systemic Team Coach, TeamSys 20.1.2020-9.6.2020
Sähköpostin liitteenä (pdf)Paperilaskunae-laskuna

Voit maksaa koulutuksen myös 1-12 kuukauden korottamassa erässä.

Saat ilmoittautumisesi jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi sekä laskun ilmoittautumismaksusta. Maksettuasi tämän vahvistat mukanaolosi ohjelmassa. Tutustu peruutusehtoihin täältä.

Huom! Osallistumalla koulutukseen pääset mukaan myös jatkuvaa oppimista edistävään alumnitoimintaamme.

Kaikki koulutukset pidetään Coaching Housen omissa tiloissa, Linnoitustie 4 A, Violin-talo, 02600 Espoo.