OTA ASKEL ONNISTUNEESEEN ARKEEN HETI.

Huippuvalmentajamme ovat kirjoittaneet lukuisia alan teoksia sekä toimineet aktiivisesti systeemisen coachingin ja fasilitoinnin koulutusten kehittäjinä Suomessa. Kirjallinen tuotantomme toimii koulutuksien oppimateriaalina, oman kappaleesi voit tilata myös suoraan Talentumin verkkokaupasta ja aloittaa oppimisen jo nyt.

TUTUSTU VALMENTAVAN JOHTAJAN PILARI-TYÖKALUUN

Lataa tästä
 

Lataa työkalu: Onnistu kritiikin vastaanottamisessa

Krittinen palaute on tutkitusti kehittymisen mahdollistaja. Jos et osaa ottaa kriittistä kehittävää palautetta oikeasti vastaan, et mahdollista omaa luonnollista kehittymistäsi.

Tarjoamme sinulle oivallisen uuden vuoden lupauksen, jos tartut tähän haasteeseen opetella ottamaan inhottava kielteinen palaute aikuisesti vastaan.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
Osallistujien kertomaa
Tuppurainen on omien sanojensa mukaan saanut otettua pieniä ensiaskeleita kohti coachaavaa otetta. Tärkeää hänelle on ollut se, että innostus valmentamista, coachaamista ja systeemistä otetta kohti on löytynyt. Tuppuraisen mukaan koulutus oli erittäin opettavainen matka siihen, miten esimies pystyy valmentamalla vaikuttamaan ja tuottamaan ahaa-elämyksiä.
Heli Tuppurainen Myyntijohtaja VWR
image description
Lue lisää
Systemic Business Coach®-koulutus oli pysähdyttävä kokemus. Jouduin oikeasti ponnistelemaan, sillä jouduin laittamaan itseni todella peliin.
Juha Heino Yhtymäjohtaja Fshky
image description
Lue lisää