Materiaalit | Kirjanäytteet | Esitteet

OTA ASKEL ONNISTUNEESEEN ARKEEN

Huippukouluttajamme ovat vuosia kehittäneet valmennustaitoja organisaatioiden tarpeisiin. Onnistuvaa organisaatiokulttuuria rakennetaan nykypäivänä systeemisen coachingin taidoilla ja fasilitoinnin työkaluilla. Kirjamme toimivat erinomaisesti koulutuksien oppimateriaalina, mutta myös itseopiskelumateriaalina. Oman oppimisen voit aloittaa osallistumalla koulutuksiimme tai tilaamalla oppikirjoja meiltä tai suoraan Talentumin verkkokaupasta.

RAKENNA ONNISTUMISIA OSTAMALLA PILARI-KORTTIPAKKA®

Huimaa suosiota nauttineen Pilari-korttipakan® voit nyt ostaa omaan ja johdettaviesi käyttöön.

Suomen vaikuttavin coachingtyökalu on nyt saatavilla!

Tutustu ja tilaa!

TUTUSTU VALMENTAJAN COACH-TYÖKALUUN

Pilari-malli kuuluu jokaisen itseäänkunnioittavan ammattilaisen työkalupakkiin

Lataa tästä
 

Lataa työkalu: Onnistu kritiikin vastaanottamisessa

Krittinen palaute on tutkitusti kehittymisen mahdollistaja. Jos et osaa ottaa kriittistä kehittävää palautetta oikeasti vastaan, et mahdollista omaa luonnollista kehittymistäsi.

Tarjoamme sinulle oivallisen työkalun. Tartu haasteeseen ja opettele ottamaan inhottava kielteinen palaute aikuisesti vastaan.

Lataa tästä
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä
Osallistujien kertomaa
Käytyäni Systemic Business Coach® -koulutuksen, olen saanut otettua pieniä ensiaskeleita kohti coachaavaa otetta. Tärkeää se, että olen löytänyt innostuksen valmentamista, coachaamista ja systeemistä otetta kohti. Koulutus oli erittäin opettavainen matka siihen, miten esimies pystyy valmentamalla vaikuttamaan ja tuottamaan ahaa-elämyksiä.
Heli Tuppurainen Myyntijohtaja VWR
image description
Lue lisää
Systemic Business Coach®-koulutus oli pysähdyttävä kokemus. Jouduin oikeasti ponnistelemaan, sillä jouduin laittamaan itseni todella peliin.
Juha Heino Yhtymäjohtaja Fshky
image description
Lue lisää