Pilari-korttipakka

Tee valmentavasta johtajuuskulttuurista totta

Pilari-korttipakkaa käyttämällä onnistutte yhdessä ratkaisemaan arjen haasteita ja rakentamaan konkreettisia toimintasuunnitelmia.

 

Pilari-korttipakan käyttäjät kertovat

  • Parannat ajattelun laatua
  • Tutustut coaching-prosessiin
  • Teet valmentavasta otteesta totta
  • Jäsennät, mitä pitää tehdä
  • Voitat pelon ja ryhdyt toimimaan

Pilari-korttipakka sisältää:

  • 52 kysymyskorttia
  • 18 jokerikorttia
  • Käyttöohjeet onnistumisiin

Hinta: 55 € + alv 24 %
(+ toimituskulut 10 € + alv)


Pyydä tarjous useamman pakan tarpeeseen; emil.aalto@bomentis.fi

Tee tilaus

Lue blogejamme
Coaching House​​​​​​​

Coaching Housen toimitusjohtaja Vesa Ristikangas valittiin aiemmin keväällä ensimmäisenä suomalaisena International Coaching eli ICF:n PCC-tason coach-kandidaattien assessorikoulutukseen. Ristikangas läpäisi koulutuksen ja on nyt uunituore PCC-assessori.

Leni Grünbaum​​​​​​​

Viime syksynä nostimme maljan kansainvälisen coachjärjestön ICF:n 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Kahden viime vuosikymmenen aikana coachingin maailma on muuttunut isosti.

Vesa Ristikangas​​​​​​​

Lempeästi naurava Clutterbuck kyseenalaisti reippaasti keskeisiä ihmisten johtamisen prosesseja, joille varsinkin isompien organisaatioiden toiminta edelleen perustuu. Hän esitti rohkeita kysymyksiä organisaatioiden käytännöistä ja niiden toimivuudesta.

Rebecca Ristikangas​​​​​​​

Wоrkіng wіth a соасh іѕ an enlightening life сhаngіng experience. Cоасhіng can аѕѕіѕtѕ уоu in gеttіng аhеаd іn lіfе bу рuttіng kеу components in order, to rеасh your full potential, both іn уоur professional аnd personal lіfе.

Marjo-Riitta Ristikangas​​​​​​​

Creating A Coaching Culture – Make it Real! -seminaariin saapui kauniina keskiviikkoaamuna suuri joukko organisaatiovaikuttajia. Tavoitteena oli saada selkoa siitä, mitä coachaava ja valmentava organisaatiokulttuuri oikeastaan tarkoittaa käytännössä ja kuinka vaikuttavaa coaching oikeastaan on.

Leni Grünbaum​​​​​​​

Ennen InSys-koulutusta olin törmännyt monesti coachingiin ja coaching-malleihin. Jokin siinä hämäsi, ei tämä voi olla näin yksinkertaista! Minna toteaa. – Tässä koulutuksessa oli erityistä se, ettei katsota pelkästään coachattavaa eli yksilöä, eihän yksilö voi muuttua eikä muuttaa asioita irrallaan siitä ympäristöstä, jossa hän toimii!

Tutustu kotimaisiin ja ulkomaisiin huippukouluttajiimme
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Managing Director, Executive Coach & Trainer Tutustu
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Executive Coach & Trainer Tutustu
EXECUTIVE COACH & TRAINER Tutustu