Systemic Business Coach – Coaching House Finland
Systemic Business Coach® -koulutuksen myötä onnistuin laajentamaan omaa näkemystäni coaching-kentästä ja koko kehittämismenetelmän merkitys korostui. Coaching on oikeasti asiakkaalle mieletön mahdollisuus kehittyä. Mieleenpainuvia aiheita koulutuksessa olivat vahvojen kysymysten esittäminen sekä coaching-prosessin läpivieminen systeemisestä näkökulmasta. Kouluttajien ammattitaito ja kokemus olivat laaja-alaisesti osallistujien käytössä ja he jakoivat osaamistaan mielellään. Koulutuksen lisäbonuksena oli kansainvälisesti arvostetun professori David Clutterbuckin vetämä osuus.
Annele Aarni-Wiklund Toimitusjohtaja Elämäntaitovalmennus Mine Oy
image description
Lue lisää
Systemic Business Coach® -koulutus oli minulle ammatillisesti merkittävä kokemus. Tietoisuus vahvasta vaikuttamisesta ja sen eri keinoista sekä vuorovaikutuksen voimasta syvenivät. Konkreettisesti sain uusia työkaluja ja uutta intoa omaan työhöni.
Kaija-Leena Jutila Työnohjaaja Avitan
image description
Lue lisää
”Systemic Business Coach® -koulutuksessa vaikuttavinta oli ehdottomasti konkreettiset coaching-harjoittelut päivien aikana. Teoria vietiin heti käytäntöön ja päästin kokeilemaan monipuolisesti erilaisia menetelmiä.”
Milla Alho Head of Sales BiiSafe Oy
image description
Lue lisää
Ennen Systemic Business Coach-koulutusta olin törmännyt monesti coachingiin ja coaching-malleihin. Jokin siinä hämäsi, ei tämä voi olla näin yksinkertaista! Tässä koulutuksessa oli erityistä se, ettei katsota pelkästään coachattavaa eli yksilöä, eihän yksilö voi muuttua eikä muuttaa asioita irrallaan siitä ympäristöstä, jossa hän toimii!
Minna Valonen HR, muutosjohtaja Keskisuomalainen Oyj
image description
Lue lisää
Systemic Business Coach® -koulutuksesta olen saanut uusia tapoja, kuinka valmentajana voin palvella ihmisiä. Koulutus oli erittäin antoisa, koska kouluttajat olivat huippuammattilaisia. Meillä oli runsaasti käytännön harjoitteita ja opimme saamaan ja antamaan suoria kehittämispalautteita. Jos haluat oikeasti oppia coach-taitoja, niin suosittelen Systemic Business Coach® -koulutusta.
Mikko Loikkanen ekonomi Moimilo Oy
image description
Lue lisää
Uskon, että kuuntelen ja kuulen keskustelukumppanejani eri tavalla nykyisin. Koen myös tärkeäksi sen, ettei minulla ole enää kiire jakamaan neuvojani tai mielipiteitäni, vaan että vastapuoli voisi hyötyä enemmän siitä, että kysyn häneltä sen sijaan voimallisia kysymyksiä. Kuunteleminen ja kysymysten esittäminen on avannut minulle ihan uuden maailman ajattelun laadun kehittämisessä.
Heidi Tuohimaa-Niemelä Työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö Työeläkeyhtiö Elo
image description
Lue lisää
Keskeisin johtamistyöhön saamani oppi oli rakentava tapa avoimempaan keskusteluun ja organisaation positiiviseen haastamiseen. Koen voivani koulutuksen avulla aikaansaada yhä vastuullisempaa toimintaa työyhteisössäni.
InSys-koulutuksen osallistuja Talous- ja hallintojohtaja
Lue lisää
Käytyäni Systemic Business Coach® -koulutuksen, olen saanut otettua pieniä ensiaskeleita kohti coachaavaa otetta. Tärkeää se, että olen löytänyt innostuksen valmentamista, coachaamista ja systeemistä otetta kohti. Koulutus oli erittäin opettavainen matka siihen, miten esimies pystyy valmentamalla vaikuttamaan ja tuottamaan ahaa-elämyksiä.
Heli Tuppurainen Myyntijohtaja VWR
image description
Lue lisää
Suurin hyöty Systemic Business Coach®-koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.
HENRIKA AAPRO KEHITTÄMISASIANTUNTIJA EVIRA
image description
Lue lisää
Systemic Business Coach-koulutus antaa hyvät valmiudet yksilöiden ja ryhmien valmentamiselle. Systeminen ote auttaa ymmärtämään organisaatiossa vaikuttavia muuttujia ja antaa valmiuksia myös onnistuneeseen muutosjohtamiseen.
Elina Heliö Henkilöstöjohtaja Orion Oyj
image description
Lue lisää
Opin ymmärtämään, mikä saa meidät tekemään asioita ja päätöksiä omassa elämässämme. Mitä tukea ja apua tarvitsemme tällä matkalla. Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan.
Maarit Parkkola HR Manager Esperi
image description
Lue lisää
Parasta koulutuksessa oli aito ja kokonaisvaltainen oppimiskokemus. Systemic Business Coach®-koulutus meni ihon alle ja henkilökohtaiseksi, joka syntyi omien kehittämisalueitten ja vahvuuksien tunnistamisesta ja syväluotaavasta itseanalyysista.
Milla Suominen Henkilöstöpäällikkö Kekkilä
image description
Lue lisää