Talomme

Coaching House:n tarina on saanut alkunsa tarpeesta, joka on syntynyt havainnoistamme organisaatioiden arjesta:

Esimiehillä, HR:llä ja organisaation sisäisillä muutosagenteilla on halu vaikuttaa ja muuttaa organisaation toimintaa sekä yksilöiden ja ryhmien käyttäytymistä. Valitettavasti työkalut ja keinovalikoima muutosten tekemiseen on sen sijaan varsin ohut ja koetellut eivät toimi.

Organisaatiot tarvitsevat kasvavassa määrin sisäistä kyvykkyyttä saavuttaakseen tulosta ja osatakseen ymmärtää monimutkaisia syy- ja seuraussuhteita. Vanhat lääkkeet eivät enää tepsi.

Tulevaisuuden menestystarinoiden rakentamiseen tarvitaan uusia lähestymistapoja ja sen myötä erilaisia kompetensseja. Erityisesti tarvitaan osaamista kokonaisuuksista eli systeemeistä!

Tarvitsemme suunnannäyttäjiä, jotka kasvavat ulos pölyttyneistä ja vahvasti vanhentuneista käsityksistä. Tulevaisuuden muutosmoottorit eli systeemiset vaikuttajat tekevät organisaatioiden tavoitteista totta – kustannustehokkaasti ja organisaation muutosenergiaa hyödyntäen.

Tarjoamme organisaatioiden ammattilaisille avoimia coaching- ja fasilitointikoulutuksia, jotka perustuvat systeemiselle ajattelulle ja ryhmädynaamiselle osaamiselle. Koulutuksistamme opit käytännön työkaluja ja taitoja arjen onnistumisiin!

Laadun takeena ovat sertifiointiin tähtäävät koulutuksemme. Coaching Housen osaaminen on Suomessa ainutlaatuista. Coaching Housen toimitusjohtaja Vesa Ristikangas on Suomen ensimmäinen ICF:n kouluttama PCC-assessori. 

Tutustu tausta-ajatteluihimme:

Systeemisyys  Valmentava ote

KYSY LISÄÄ

Tutustu kansainvälisiin kouluttajiimme
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Executive Mentor & Trainer Tutustu
Lataa materiaaleja oppimisen tueksi
 

VALMENTAVA ESIMIES – MARJO-RIITTA RISTIKANGAS, LENI GRUNBAUM

Huippuvalmentajiemme kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä. Mitä inhimillisempi ja tavallisempi esimies uskaltaa olla, sitä enemmän hän saa osakseen arvostusta. Valmentavan esimiehen ei tarvitse olla yli-ihminen, vaan ajatteluaan kehittävä, vuorovaikutustaitojaan harjoittava ja tunteitaan hyödyntävä johtamisen ammattilainen. Valmentava esimies innostaa ja innostuu yhdessä johdettaviensa kanssa.

Suurin hyöty koulutuksesta on ollut ehdottomasti syvempi ja voimallisempi kuuntelun ja kysymisen taito ja ymmärrys siitä, että vuorovaikutuksessa ei tarvitse aina tehdä ja tapahtua niin paljoa.

Henrika Aapro
Kehittämisasiantuntija, Evira

Lataa tästä
 

JOHTORYHMÄSTÄ TÄHTIJOUKKUE – VESA RISTIKANGAS, TAPANI RINNE

Coaching Housen perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen. Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle, ja se näkyy myös tuloksissa.

Lataa tästä