ProReal-virtuaalityökalu

ProReal-virtuaalityökalu

Lisää tehoa ja vaikuttavuutta virtuaalicoachingiin!

ProReal© on coachien käyttöön suunniteltu moderni virtuaalityökalu. Se syventää coachattavan kokemusta tavalla, jota pelkkä puhe ei tavoita. ProReal© hyödyntää uusinta teknologiaa ja visualisoi asiakkaan tilanteen kolmiulotteisesti.

ProReal©-työkalu perustuu sosiometriseen ajatteluun ja kehitystyön taustalla ovat maailman johtavat systeemiajattelun ammattilaiset. ProReal© on edistyksellinen työkalu, jota voi käyttää virtuaalisesti ja myös kasvokkain. Istunto tallentuu järjestelmään ja on käytettävissä seuraavassa tapaamisessa.

Systeemisen virtuaalityökalun anti

  • Jättää visuaalisen muistijäljen, joka jää mieleen ja vaikuttaa
  • On paikasta riippumaton
  • Säästää aikaa ja rahaa
  • Yksinkertaistaa asiakkaan monimutkaista kokemusta hyödyntäen virtuaalihahmoja ja -elementtejä.

Katso video ProReal©:n käytöstä liike-elämässä: www.proreal.co.uk/product/see-it-in-action

Käyttäjäkokemuksia

”ProRealin arvo piilee siinä, että se tarjoaa visuaalisen vastineen ja kirkastaa ongelmia tavalla, jota on vaikea tehdä muulla tavoin. Koko maisemaa ei voi kuvitella, se on nähtävä. Kun asiakas voi itse luoda maiseman, hyötynä on, että ihmisiä ja asioita voidaan toisaalta tarkastella yksitellen, toisaalta dynaamisena systeeminä ja systeemin eri kohdista.”
Tri Jane Pollock, BSc (Hons), PhD, MSc, CPsychol, AFBPsS-sertifioitu psykologi, erikoisala työ- ja organisaatiopsykologia

”Mitä tehdä, kun asiakkaasi on eri paikkakunnalla tai jopa eri maassa? Hyppäät lentokoneeseen? Ei. Me olemme käyttäneet ProRealia ylittääksemme tämän ongelman ja se todella toimi.”
Toimitusjohtaja, Reinhard Edelmann, Leverton

 

(Kuva: proreal.co.uk)